DINO'S STEAKHOUSE

DINO'S STEAKHOUSE lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 589 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dino's Steakhouse. Meer weten? Ontdek meer

30 mei 2022 om 21:05 Ondanks dat ik het 3 uur van tevoren besteld heb, krijgt Dino het toch voor elkaar wederom te laat te zijn met de levering.
27 mei 2022 om 19:47 TOP!! We hebben genoten van het eten ! Keer wat anders en het was heerlijk! Wij als zusters van het Erasmus gaan zeker vaker hier bestellen!
10 mei 2022 om 21:56 Bestelling was niet compleet, na klacht werd deze 1,15uur later nageleverd (terwijl ze “vergeten” waren deze mee te geven)
8 mei 2022 om 18:15 Vlees valt van het bot af! Heerlijk die spareribs!! Een aanrader!!
21 apr 2022 om 20:08 Grote klasse.
16 apr 2022 om 21:59 Best ribs in Rotterdam
26 mrt 2022 om 15:39 Ruim anderhalfuur op het eten gewacht. Eten was inmiddels koud.
23 mrt 2022 om 15:40 Eten was super lekker en de bezorging kon iets sneller! Maar dat maakt het eten niet minder lekker. Jammer dat de flesjes water en cola open gemaakt moest worden met een flesopener. Die hadden we helaas niet bij de hand…
19 mrt 2022 om 0:15 Rare steak terwijl ik om medium had gevraagd
13 mrt 2022 om 20:10 Is de bezorging een keer redelijk op tijd, is het eten koud. De frites waren slap en lauw en de saté ronduit koud.
11 mrt 2022 om 19:53 Tasteful burger. Nice Food quality
27 feb 2022 om 21:22 Bestelling was netjes op de afgesproken tijd, op een zondag